Vodhi në “Bllok”. Nëna e kujt politikani është hajdutja? (VIDEO)

safe_image-6Nëse mendoni se politikanet kanë të ardhura të majme dhe nuk e shohin të arsyeshme që edhe të përfitojnë nga disa mundësi, kjo bie poshtë në mënyrë kategorike. Në videon në fjalë do të shihni sesi nëna e një politikani të njohur, ka vjedhur lulet në një lokal në ish-Bllok. Një veprim shumë i ulët dhe ndoshta i pashpjegueshëm, por duket se ajo ndihet mjaft mirë. Video është xhiruar një natë më parë në kryeqytet, por emri i politikanit të njohur mbetet ende mister.