Vodhi iPadin nga dyqani duke mos e parë askush, por nuk i shpëton… (Video)

Ne nuk mund të hyjmë në zemrën e asnjë personi, kështu që nuk mund të themi asnjëherë se cili është qëllimi i tij.
Kjo vajzë u kap nga kamerat duke vjedhur iPadin në dyqanin lokal të Apple-s,
Ajo erdhi si një kliente dhe kontrolloi iPadin. Më vonë, e vodhi atë dhe u largua.
Numri i aktiviteteve të tilla po rritet çdo herë e më shumë, prandaj është shumë e rëndësishme që të marrim masat e duhura, të rrisim sistemin e sigurisë me kohë.
Shikoni videon për të parë si e ka kryer vjedhjen.

VIDEO