Vlora Çitaku shpërthen në vaj

Ministrja kosovare e Integrimit, Vlora Çitaku preket nga dokumentari kushtuar “Eksodit 1999 “. Dokumentari u prezantua sot në Pallatin e Kulturës së Kukësit ku kabinetet qeveritare të Kosovës dhe Shqipërisë u mblodhën në konferencën “Nga eksodi tek partneriteti strategjik”,transmeton indeks.

Momentet e vështira të asaj ngjarje të dhimdshme ku 1 milionë shqiptarë u detyruan të linin atdheun nënnë kërcënimin e dhunës, genocidit prekën ministren kosovare. /LajmeOnline/