Vlonjatja sexy Iva Aliko: Jam e lidhur me deputetin kosovar me 4 fëmijë, e di edhe gruaja


Iva Aliko vlonjatja simpatike e cila i ka hyrë botës së muzikës më shumë se nga ky fakt, është bërë e famshme për shkak të një lidhje dashurie që thotë se ka nisur me një deputet të Kuvendit të Kosovës, emrin e të cilit nuk e…
Iva Aliko vlonjatja simpatike e cila i ka hyrë botës së muzikës më shumë se nga ky fakt, është bërë e famshme për shkak të një lidhje dashurie që thotë se ka nisur me një deputet të Kuvendit të Kosovës, emrin e të cilit nuk e ka bërë të ditur.

Nga ‘Zonë e Lirë’, Iva tha se deputeti është i martuar dhe baba i katër fëmijëve, dhe se raporti me gruan e tij është vetëm për hir të fëmijëve. Ajo thotë se edhe gruaja e deputetit është në dijeni të lidhjes e madje ka kërkuar ta takojë Ivën, por kjo e fundit nuk pranon. Sipas Ivës, i dashuri i saj deputet i ka thënë se edhe gruaja e tij e tradhton.
“Zemrën e kam në Prishtinë tek deputeti kosovar. Lidhja ka filluar prej 5 muajsh. Ai është i martuar, ka 4 fëmijë, por marrëdhënien me gruan se ka të mirë, unë për këtë arsye kam pranuar lidhjen. Se të kishte një raport të shëndetshëm me familjen unë nuk do hyja të shkatërroja një familje. Në të kundërt nuk do pranoja. Gruaja e tij e di për mua, ka dashur të më takojë por nuk më ka takuar. Asaj nuk i ka ardhur mirë por mua nuk më intereson fare se çfarë mendon ajo. Numrin tim nuk ka për ta gjetur kurrë, nuk e gjen dot, nuk komunikon dot me mua sepse nuk dua unë. Edhe ajo ka një lidhje tjetër, ma ka treguar burri I saj, dhe martesa vazhdon për hatër të fëmijëve. Nuk bëjnë seks me njëri-tjetrin, unë e di. S’ka nevojë fare të shkojë tek gruaja pas meje.”, u shpreh Iva. /Gazeta Express/
v1