Vjen në jetë fëmija i 20-të, njihuni me familjen më të madhe në Britani

Salsano Rrapi dhe partnerja e tij, Eriona Kakeli, dy vite më parë janë bërë prindër të një vajze, fryt i një dashurie të gjatë mes tyre.

Por shumë shpejt çifti i aktorëve do të bëhen sërish prindër, por nuk dihet nëse do t’i bëjnë një motër apo vëlla vajzës së tyre të madhe.

Erjona është fotografuar nga “Panorama” në një aktivitet në Tiranë, ku i dukej barku i rrumbullakosur.