Vjehrri i çudit të gjithë! Puth nusen e djalit në mes të dasmës, arsyeja do t’ju shokojë (VIDEO)

Kjo video është bërë në një fshat në Henan të Kinës. Një burrë ka puthuar nusen e djalit të tij. Dhe këtë e ka bërë në mes të ceremonisë. Por më pas ai ka sqaruar gjithçka duke qetësuar të ftuarit që shqyen sytë nga habia. Ai kishte vendosur një bast rreth 1 mijë e 500 dollarë me një mik, se do bënte diçka të tillë.