Vjedhje spektakolare e kuletës nga një mashkull në Skenderaj (Video)

wedfwedfwefwe-559x358_1475876400-2551377Në video që është regjistruar nga kamerat e sigurisë në një market në Skenderaj, shihet personin që bashkëbisedon më arkëtaren dhe po sa ajo të kthehet në anë tjetër, ai fillon ksionin. Personi në fjale me një shpejtësi marramendëse merr një kuletë dhe e fut nën xhaketë, dhe më pas largohet.

http://dai.ly/x4wjy4q