VJEDHJE për dy minuta: Veprimet që bëhen për ta vjedhur një BMW X6! (Video)


Një nga markat e veturave që janë caku më i shpeshtë i hajdutëve, është BMW, dhe të shohim se çfarë veprimesh duhet kryer për ta vjedhur një veturë të tillë në më pak se 3 minuta kohë
Në videon e mëposhtme të realizuar nga një media ruse, tregohen hapat që kryen një hajdut për ta vjedhur një veturë të tipit BMW X6, transmeton lajmi.net.
Duke shikuar këtë video, pronarët e veturave të tilla do të kenë mundësi të mësojnë se në çfarë duhet të jenë të kujdesshëm për ta mbrojtur automjetin e tyre. /lajmi.net
1a