Viroza aq shumë e përhapur dhe shërimi i fshehur brenda një gote uji

Me të ftohtin trupi ynë bëhet më i predispozuar nga sëmundje si gripi. Për ta larguar sa më shpejtë këtë virozë është e rëndësishme që të pihet shpesh.

“Trupi harxhon më shumë energji prej temperaturës dhe djersitjes. Humbet në këtë mënyrë lëngje dhe kripëra minerale, citon noa, ndaj ky hidratim mund të kurohet me një element tepër të rëndësishëm për organizmin tonë, ujin”, shprehet Umberto Solimene, profesor në Universitetin e studimeve në Milano.

Për ekspertët preferohet uji mineral në mënyrë për të garantuar substanca mikroushqyese. /24oreinfo.com