Viola Spiros në Instagram: “Boll vodhe të dashurit e të njohurave, gjej një tëndin”


Një koment jo i pëlqyeshëm është bërë në një foto të postuar nga ish-velina Viola Spiro në Instagram.
Ajo ka postuar një foto ku tregon se ndodhej në Budapest. “E para sqaro kush t’i nxjerr këto foto dhe sa djersë ke nxjerrë për të përfituar “Gucci” dhe Luis Vuitton-et që ti blen ai që më more nga krahu. Gjej një të dashur tëndin boll vodhe të dashurit e të njohura. Mos e merr sio ofendim sepse nuk është. Është veçse k…”,-shkruhej nga një komentuese pa emrin e saj në Instagram. Spiro ka nxituar t’a fshijë komentin por faqja “Jeta osh qejf” ja ka dalë që ta ruajë si foto.
AJ