Vildanja interesohet më shumë për fytyrë apo prapanicë? (Foto +18)

Vildane Zeneli edhe më tej po punon si modele në Amerikë.

Por, më shumë se për kudo tjetër, ajo pozon për rrjete sociale dhe dihet se ku e vë fokusin ajo, shkruan “Kosovarja”.

Vildanja, në një nga fotot e fundit sërish e ka ekspozuar shumë prapanicën e saj, që e ka pikë të fortë.

E çuditshme është se si e ka mënjanuar fytyrën, duke i dhënë gjithë ekskluzivitetin të pasmeve.

vil_1454248137-8878761-490x560

vildane1