Videot e 2012 me shfaqjet më mbresëlënëse të UFO-ve!Shiko!

adyshim që fenomeni UFO është një nga fenomenet më të mistershme të botës moderne!

Kështu dhe gjatë gjithë 2012-ës pati një sërë shfaqjesh të fuqishme të këtij fenomeni të cilat në shumë raste lanë dhe vetë shkencëtarët me gojë hapur!

Kështu, po paraqesim punën e shkëlqyer të AnonymousFO, duke grumbulluar në një video të gjitha shfaqjet më të forta dhe bindëse të këtij fenomeni . Ajo u konsiderua si video më e mirë e vitit 2012.

Pa u zgjatur, ju ftojmë ta ndiqni atë dhe pas shikimit gjykimet dhe konkluzionet të mbeten tuajat pa asnjë ndikim të jashtëm.

Për më shumë spektakël UFO-sh në videon që vijon: