Video/Pamje që asnjë fëmijë nuk duhet të shikojë

safe_image-7Të pandërgjegjshëm, të mbuluar nga djersa dhe sytë e skuqur e të fryrë… një vajzë mori guximin të shfaqë live në internet prindërit e saj, të cilët i gjeti në shtëpi të droguar me heroinë.Videoja e xhiruar në Amerikë, tregon vjazën dhe një burrë, lidhja mes të cilëve nuk bëhet e ditur, të cilët përpiqen t’i zgjojnë teksa qëndrojnë të përhumbur përpara televizorit.Pamjet janë tronditëse dhe kanë shumë pak vend për fjalë.Nëna qëndron në divan, e teksa e bija dhe personi tjetër përpiqen ta sjellin në vete asaj, i dallohen sytë e fryrë dhe të përhumbur, aq sa nuk mban dot kokën lart.