VideoLajm/ Grabitje spektakolare në Tiranë, punonjësi nuk kupton asgjë

grabitjeeeNjë video e publikuar në rrjetet sociale tregon momentin e grabitjen së një fast-food në Tiranë. Ngjarja sipas datës që mban videoja, ka ndodhur të enjten e 7 korrikut. Grabitësi pasi porosit ushqim të shpejtë dhe pasi studion vendin ku ndodheshin paratë e xhiros ditore, gjen momentin e përshtatshëm për t’i marrë. Pasi merr paratë, grabitësi largohet me shpejtësi ndërsa punonjësi i fast-food nuk kupton asgjë.

http://dai.ly/x4kqfe8