Videoja seksuale që po trondit futbollin, dy futbollistë të La Liga filmohen duke bërë orgji

capture-89Antonio Luna dhe Sergi Enrish janë bërë pjesë e një skandali seksual për shkak të një videoje të postuar në ditën e djeshme në rrjetet sociale.
Këtyre dy futbollistëve të Eibarit u është publikuar një video ndërkohë që ata njëherësh po kryenin marrëdhënie seksuale me një femër.

Pas publikimit të kësaj videoje në rrjetet sociale, dy futbollistët thanë:

“Kërkojmë ndjesë për këto pamje. Videoja është bërë publike pa dijeninë tonë, por është filmuar me vetëdije të plotë. Kërkojmë ndjesë që një gjë e tillë ka dëmtuar imazhin e klubit, por edhe imazhin tonë.”1-62