Videoja erotike e Kardashian rrezikoi të zhduket

thumbVideoja me pullë të kuqe e Kim Kardashian në versionin e saj të paedituar dhe të plota ka rrezikuar të zhduket njëherë e përgjithmonë. Një zjarr i papritur ka rënë në ambientet e Vivid Entertainment në zyrat qendrore në Los Anxheles duke vënë në rrezik materialet filmime mes të cilave edhe atë të Kim dhe të Pamela Anderson. Shefi i zyrës, Steve hirsch raportohet të ketë nxituar për në zyrën e tij ku ka marrë nën kontroll videot duke i shpëtuar nga djegia. Ndaj, fansat e Kardashian e kanë ende një mundësi teorike që një ditë të shohin versionin e plotë të videos së seksit të Kim Kardashian me ish të dashurin e saj.