Video tronditëse: Vogëlushi qesh gjersa luan i lumtur me gjarprin gjigant (Video)

eyik6tk_1477833051-6462941Ky fëmijë tërheqës duket se po e dëshmon se frika vjen me moshë, teksa luan me një gjarpër të egër dhe nuk ndalet së qeshuri. Derisa shumica e njerëzve do të iknin me kilometra, ky djalosh dyvjeçar, duke pafundësisht i kënaqur me pamjet e gjarprit duke lëvizur nëpër dyshemenë e dhomës së ndejës, Ai, madje e kap për koke gjarprin, ndërkohë që nëna e tij dëgjohet në sfond duke bërtitur e tmerruar. Kjo ngjarje ka ndodhur në Kinë.