Video tmerruese gruaja sulmohet e goditet nga fantazma

Një video tmerruese në të cilën pretendohet se është filmuar një sulm nga një fantazmë ndaj një gruaje është bërë sëfundmi publike. Në pamje dallohet një grua e cila ndodhet në ambientet e ngrënies së një hoteli, e ndërsa ajo është duke u marrë me telefonin karrigia pranë saj lëviz dhe gruaja zhvendoset e tmerruar.