VIDEO/ Si është Ramush Haradinaj si bashkëshort, baba dhe …


Në ekranet tona ai zë vend çdo ditë. Ramush Haradinaj shfaqet shumë i angazhuar pa reshtur, çdo ditë. Në terren, në zyrë e në takime kalon një ditë e kreut të AAK-së.

Megjithatë, si baba i tre fëmijëve e bashkëshort, ai gjen kohë edhe për personat më të dashur.

Në një material për Prive, Haradinaj erdhi krejtësisht ndryshe duke treguar një ditë të tij në punë, fitnes e shtëpi.

Videoja e mëposhtme ju sjell kreun e AAK-së, në një tjetër dimension si bashkëshort e baba. Mes tjerash, edhe fëmijët e Haradinajt flasin për babanë e tyre.
pai