Video shokuese nga femrat në Tiranë për 8 MarsEdhe ky 8 mars, dita simbol e gruas dhe e të drejtave të saj, siç ndodh rëndom në Shqipëri, nuk protestohet, por festohet…
Disa vajza e gra kanë zgjedhur të lënë traditën e drekave dhe darkave mes mikeshave në restorante të ndryshme përgjithësisht në pika jashtë Tiranës, dhe t’i drejtohen një tjetër lloj feste….

Në këto video të shpërndara në rrjetet sociale, shihet teksa vajzat festojnë në një club nate në Tiranë me striptistë të cilët i kanë marrë ato në skenë duke shfaqur veprime erotike.

Ky nuk është vitit i parë që vazjat shqiptare preferojnë të kalojën 8 marsin duke kënaqur sytë me performancën e balerinëve stripist të huaj.
ja