Video shokuese, momenti i shpërthimit të një makine me gaz

makinaNjë video shokuse është trasmetuar në disa media të huaja, ku tregohet qartë moment i shpërthimit të një makine.

Për fatin e mirë drejtuesi i saj ka shpëtuar në fije të perit. Mësohet se ngjarja ka ndodhur në Iran dhe pak përpara shpërthimit, shoferi e kupton se diçka nuk po shkon mirë dhe nxiton të heqë zorrën nga makina e tij. Kamionçina e tij me gaz shpërtheu ndërkohë që ai po furnizohej në një pikë karburanti dhe nga imazhet duket që sapo ai e kap tubin plastik nga serbatori i gazit, makina shpërthen nga presioni i fuqishëm.