Video shokuese: Bebja mbështillet nga 4 kobra (Video)

be_1468932734-547548-530x300Një video shokuese në Youtube ka tronditur të gjithë përdoruesit e këtij rrjeti.
Një foshnje i mbështjellë me batanije është i rrethuar nga 4 gjarpërinj Kobra, të cilat mesa duket e ruajnë fëmijën nga kërcënimet e jashtme. Shumë prej komenteve për këtë video ishin të tipit “Si mundet çdo prind që të lejë fëmijën me gjarpërinj”?

Por, një pjesë tjetër e shikuesve janë skeptik rreth kësaj video, të cilët thonin se kjo është thjesht një dredhi e zakonshme në Indi, ku njerëzit i heqin dhëmbët dhe gjendrat e helmit Kobrës. Kobrat janë të njohur për mënyrën vrastare se si e sulmojnë prenë e tyre.