Video/ Reagimi i vajzës kur mëson se dikush i ka dhuruar zemrën

vajza-4-1-692x445Gëzimi i kësaj 14-vjecare që mëson se mjekët i kanë gjetur zemrën për transplant ka prekur këdo që e ka parë videon. Pamjet janë kapur nga nëna e Macey Wright dhe kanë marrë shumë klikime pasi janë publikuar. Ajo nuk e ka mbajtur dot emocionin dhe ka shpërthyer në lot, kur mjekët që e trajtonin për një defekt serioz në zemër i kanë dhënë lajmin.