Video që bëri xhiron e botës! Si reagojnë meshkujt kur shohin një… lindje?! (video)

loading...

Djemt

loading...

jo video, berdna pak orëve theu çdo rekord në shikueshmëri!
Arsyeja ishte se këta dy djem po shikonin një video me lindjen e një fëmije… kjo mjaftoi!

Reagimet e tyre ishin të shumëllojshme, thirrjet të tmerruese për “mrekullinë e jetës”, siç dhe karakterizohet lindja e një fëmije!

loading...