Video prekëse, Reagimi i majmunit, pasi nënën e tij e shkeli një motoçikletë (Video)

321dda5800000578-3488891-image-a-1-1457773775550
Kjo video prekëse shfaqë momentin kur një majmun i vogël shtrihet mbi trupin e nënës së tij të vdekur, e cila u vra nga një aksident me motoçikletë.
Nëna e tij qëndron e shtrirë në tokë, viktimë e aksidentit tragjik, dhe i vogli i saj i pikëlluar shtrihet mbi trupin e saj të vdekur.
Majmuni, siç shihet edhe në video, nuk e dinte pse nëna e tij nuk po lëvizte dhe nuk dinte se çfarë të bënte.
Nëna e tij majmun u mbyt si pasojë e një motoçiklete, e cila e goditi atë.