Video prekëse/ Fëmija në Vlorë: Kam ftohtë, por babi dhe mami më nxjerrin të lyp

Një video e publikuar nga një faqe në “Facebook” që quhet “Welcome to Vlora” tregon një fëmijë të vogël i cili endet rrugëve të Vlorës dhe lyp para. Por një djalë ka filmuar bisedën me të dhe e pyet se kush e nxjerrë të lypë. Fëmija i pafajshëm thotë se e nxjerrin prindërit të lypë. Kur djali i thotë fëmijës që të dalin dhe të kërkojnë prindërit, ai thotë se ka ftohte dhe se është më mirë të rrijnë brenda në mjediset e lokalit.