Video për Kosovën që po çmend serbët në internet (Dy video + foto)Në profilin BENITRIMI në youtube kemi dy video me të njëjtin emër. KOSOVO, video e parë ka 672,194 shikime, dhe është një ndër videot për të cilën serbët dhe shqiptarët grinden dhe shahen vazhdimisht. Video e dytë është e njëjta, por që për portalin tonë BeniTrimi thotë që e ka bërë përsëri si video të re, për shkak se video ka aq shumë klikime dhe paret për ato klikime i marrin 3 kompani të distribuimit të muzikës, sepse video është panelizuar për te drejta autoriale te muzikes. Kështu qe kam bere videon pa disa pjese te muzikës, por qe ne fakt është e njëjtë thot benitrimi, qe dëshironte ende te mos e tregoj identitetin e tij te vërtet por qe SHQIPTARI EU e njef artistin me emrin dhe mbiemrin e vëretë.
Video Kosovo, ne fakt eshte nje dokumentar i realizuar për Kosovën që nga koha e ilirëve. E tërë videoja është bërë me fotografi dhe shkrime. Ju ftojmë ti shikoni të dyja videot. SHQIPTARI.EU
KSOOV