Video nga sulmi i sotëm në Turqi (pamje të rënda)

Zëvendëskryeministri turk Veysi Kaynak ka thënë se sulmi në qendër të qytetit Kayseri ishte cak i një autobusi të mbushur me ushtarë Ai ka thënë se automjeti që shpërtheu, e që ishte në afërsi të këtij autobusi, la të vdekur 13 persona, sipas ushtrisë turke, dhe 48 të lënduar. Ai ka potencuar se sulmuesit kishin në shënjestër autobusin me ushtarë Gazetain sjell pamje të shpërthimit, disa prej tyre janë të rënda, andaj nuk preferohen të shikohen nga personat nën moshën 16 vjeçare: