Video nga drama Alket Rizai duke mbajtur peng 4 police grek (Video)

alket rizaiMediat greke bëjnë me dije se një triller i vërtetë po ndodh në burgun grek, ku frika dhe tmerri ka pushtuar policinë greke nga Alket Rizai, i cili konsiderohet si një nga personat më të rrezikshëm me precedent penal në këtë vend.Bëhet e ditur se i burgosuri Rizai ka mundur të futë në burg nga jashtë të gjitha municionet. Shiko…Videon…