Video/ Momenti tmerrues kur një grua pushtohet nga shpirtrat

398ade8b00000578-3854590-image-a-3_1476949330965Ky është momenti tmerrues kur një grua e pushtuar nga shpirtrat djallëzorë lirohet në një pastrim shpirtrash në sytë të 300,000 besimtarëve në Romani, që u mbajt në datat 10-14 tetor.Në video duket ajo duke ulëritur ndërkohë që vihet pranë një relike të krishterë. Ceremonia u mbajt gjatë festimit vjetor të Shën Parasevka, në katedralen metropolitane në Iasi. Njerëzit panë relikët e shenjtë të cilët kanë veti shëruese. Kur gruaja u mbajt nga dy policë për t’u dërguar në ambulancë, u afrua një grua e moshuar dhe u tha çonin tek relikët e shenjtë. Ajo dëgjohet që thotë: ”Jo, ku po më çoni”. Në atë moment afrohet dhe një prift dhe dëgjohet duke thënë: ”Mos e lëshoni”. Gruaja ulëret duke thënë: “Jo, nuk dal jashtë”. Ajo qetësohet dhe më pas e shpien në një ambulancë dhe gruaja e moshuar insistoi se nuk ishte e nevojshme ndihma e mjekësisë moderne.

https://youtu.be/jVCkR2oP-k8