VIDEO/ Momenti kur policin e vrasin me shat në kokë

polic-300x167(KUJDES: VIDEO ME PERMBAJTJE SHQETESUSE)

Ky është momenti i tmerrshëm kur një polic në Kinë goditet në kokë me shat prashitje nga një punëtor.

Policia kishte mbërritur për të zgjidhur një konflikt që kishte nisur për shkak të një ndërtimi.

Policia pretendonte se ndërtimi duhej ndalur, pasi nuk ishte inspektuar nga zyrtarët e planifikimit.

Në këtë moment, policin Duan Jin Yin e godasin pas koke dhe ai shembet në tokë.