Video/ Meteori i zjarrtë godet tokën, lëkunden shtëpitë në Australi

met2-2Një meteor u rrëzua në tokë duke shkaktuar dridhje dhe dhe një dritë të madhe në qiell, sikurse u raportua sot. Guri i zjarrtë u pa në Queensland të Australisë dhe qindra vendas dolën në mediat sociale për të raportuar se shtëpitë e tyre u drishën pas dritës së fortë që panë në qiell. Policia ka marrë shumë telefonata nga banorët e shqetësuar.