VIDEO/ Ky zotëri bën punën më të ‘vështirë’ në botë

Është një trajner dhe mirëmbajtës i palestrës së femrave ku ato ushtrojnë të zhveshura dhe që shpesh herë ato kërkojnë ndihmën e tij.
Ai pohon se është punë e vështirë sepse ka të bëjë me femra të zhveshura që stërvitin, por që është rreptësisht e ndaluar t’i provokosh

VIDEO