VIDEO: Ja çfarë gabimi ka bërë një portier sllovak!

21062

Siç duket nuk ishte dita e tij më e mirë, bëhet fjalë për portierin sllovak Richard Zajac i cili ka bërë një gabim të pafalshëm për një portier profesionist. Richard Zajac ishte duke u munduar të e largonte topin, por ai gaboi dhe e goditi lojarin kundërshtar dhe topi përfundoi në rrjet. Për më shumë shikoni video e mëposhtme.