VIDEO: I konsumoni mollat? Jeni pyetur se sa helme ka vetëm në një mollë?


Kjo video tregon se si uji i ngrohtë i largon depozitat e dyllit, kimikate, pesticide të ndryshme etj nga mollët, të cilat janë gjithçka, por jo për t’i ngrënë!

VIDEO: I konsumoni mollat? Jeni pyetur se sa helme ka vetëm në një mollë?
Mollat janë një ndër frutat më të helmuar me pesticide – një mollë stërkatet edhe për 12 herë gjatë vitit deri në kohën e mbledhjes!

Pastaj, procesi i zhytjes së tyre në dyll është shumë i zakonshëm dhe kjo i bën që të duken me shkëlqim dhe i mbronë nga prishja, transmeton Femina.al

Ekspertët këshillojnë se më mirë është që të blini molla nga prodhimet organike të kontrolluara, por nëse nuk keni mundësi, më mirë është që ta largoni lëvoren gjatë konsumimit të tyre.

Shikoni videon në vazhdim:
d