“Video-hit”, bebja 7-muajsh kërcen “Gangam Style”

Vetëm 7 muajsh e nuk arrin dot ende të ecë me këmbët e tij. Mirëpo di të kërcejë “Gangam Style” në mënyrë thuajse të pagabueshme, mes euforisë dhe belbëzimeve. Kaq është dashur që video e një fansi bebe të reperit korean të bëhet “hit” në Youtube. Shikojeni: