VIDEO-FOTO/ Vajzat trendi dhe moderne që pushojnë në plazhin e Durrësit

Plazhi i Durrësit konkurron denjësisht të gjitha plazhet perëndimore për vajzat e bukura që pushojnë aty.
Këtë fundjavë, në plazhin e madh kanë mbërritur me mijëra pushues, nga trevat mbarë shqiptare, por edhe shumë të huaj, kryesisht nga Europa qendrore e Juglindore. Vajzat me bikini, një apo shumëngjyrëshe, por edhe tatuazhet e mëdha, janë në modë këtë verë në plazhin e Durrësit.
Pavarësisht se plazhi i madh i Durrësit është një plazh shumë popullor dhe që frekuentohet masivisht nga të gjitha moshat për cektësinë që ka, edhe vajzat e bukura e shumë trendi nuk mungojnë.
Per me shume shiko videon me poshe.

Video