VIDEO/ Fantazma e një vajze në rrugë shtang udhëtarët

GHOSTËshtë ditë me shi kjo e së mërkurës 13 korrik 2016. Trafiku është rënduar në rrugët plot kthesa dhe të ngushta. Një makinë është duke udhëtuar në këtë drejtim. Në bord, njëri është duke fimuar rrugën me celular. Befas shtangen. Një njeri si hije, një femër, ndoshta vajzë e vogël, tamam si në filmat me fantazma shfaqet para tyre. Autori i videos amatore që u publikua sot në mediat amerikane dhe në YouTube këmbëngul se filmimi nuk ka asnjë montazh. Në ndihmë ju vjen edhe përsëritja me xhiro të ngadalësuar.
VIDEO: