Video e tmerrshme: Tenton të bëjë një video në gropën me baltë por mbetet aty dhe .. (Video)

Në internet është publikuar një video e cila është bërë në pak caste me e komentuara e momentit. Një burrë rreth te 30-tave ka filmuar veten duke tentuar të bëjë një video në një gropë me baltë.
Në video shihet se si ai hidhet në gropën e mbushur me baltë por levizjet e tij për të dalë prej aty vetëm sa e cojnë atë më thelle duke bërë që ai të ndodhet në një situate kritike.
Fundosja e tij arrin deri në momente tmerri kur ai është i tëri i mbuluar dhe në fund dorëzohet para faktit që duhet të marrë frymë për herë tëfundit.
Shiko videon me poshte

Video Link