Video e rrallë: Fjolla Morina me të dënuarin me 37 vjet

fjollamorina-780x439Në dokumentarin ekskluziv “Fytyra e frikshme e Prishtinës”, të emisionit Zona Express, janë transmetuar pamje të pa-transmetuara kurrë më parë dhe rrëfime të padëgjuara asnjëherë rreth një prej njerëzve më kontrovers të Kosovës së pasluftës, Enver Sekiraçës. Shikojeni këtë video për ta parë Fjolla Morinën, këngëtaren e sotshme të famshme, teksa rri në shoqëri të njeriut të dënuar me dënim kapital. Klikoni në videon e mëposhtme