VIDEO/ E pabesueshme! Shikoni se çfarë i ndodh kësaj gruaje në det

Mund të jesh për qejfin tënd duke bërë serf në det dhe në një moment të ndodh diçka që nuk e ke pritur. E njëjta gjë i ka ndodhur edhe kësaj gruaje.

Ajo ka qenë duke bërë serf në det dhe në një moment është gjetur e rrethuar nga dhjetëra delfinë.