Video e frikshme/ Shikoni ç’ndodh pak orë pas hapjes së Unazës së Madhe në Tiranë

Hapja vetëm një ditë më parë e segmentit të Unazës së Madhe që lidh zonën e “Pallatit me Shigjeta” me Farkën, do të zgjidhë problemin e trafikut që krijohej nga fluksi i automjeteve që vinin nga sheshi “Shqiponja” dhe Kombinati në drejtim të qendrës.Por mesa duket jo të gjithë qytetarët janë të mirëinformuar se si duhet të lëvizin në këtë segment. Një shofer makine eshte futur kundravajtje ne kete segment por për fat te mire makinat qe u gjenden perballe tij shpetuan pa i perfshire ne ndonje aksident qe mund te ishte fatal“Çudirat tek segmenti i Unazës së Madhe nuk paskan të mbaruar….!Shikoni se si i shpëton aksidentit për pak gjë kjo makina që po ecte Kundravajtje….!
Ndiqeni”, shkruan harta dixhitale e aksidenteve qe ka postuar edhe videon.
Shikoni videon me poshte

Video

.