VIDEO/ E dhimbshme: zbulohet si mashtrohen dhe shiten vajzat shqiptare për 500 euro te maqedonasit!

Në një dokumentar që e ka realizuar RTV 21 e Maqedonisë te një fshat i Maqedonisë, që e ka emrin Kosovë, del në pah se sa vajza të reja nga Peshkopia dhe Shkodra janë shitur te ky fshat për 500 euro.

Femrat shqiptare që tanimë janë bërë nuse të maqedonëve dhe rrisin fëmijët e tyre thonë se ata që i kanë shitur në këtë fshat i kanë gënjyer duke u thënë se do t’i martojnë në shtetin e Kosovës, duke mos ua treguar realitetin se në Maqedoni ekziston një fshat malor me emrin Kosovë e ku jetesa është shumë e rëndë.

Video