Video dokument! Ja si e krijon NASA shiun artificial dhe ndikon mbi klimën e Tokës!

emvideo-youtube-BIpeNs5OWbo_1

Kur mitet rrëzohen, e vërteta triumfon!Ndërhyrja e NASA-s, në sistemin klimaterikë të Tokës, është një fakt i pa kundërshtueshëm, madje e ka pasqyruar atë në emisionin më të ndjekur në botë të BBC, Top Gear.Kështu prezantuesi i emisionit Top Gear, Clarkson shprehet me plotë bindjen se “NASA paraqitet si perëndia”! Clarkson me aftësitë e tij parqet detaje dhe të dhëna tronditëse se si NASA krijon shi artificial dhe “vë dorë” mbi sistemin klimaterik të Tokës.Edhe pse kjo lloj ndërhyrje ishte e njohur për “Elitën” e botës këtu disa dekada më parë, por ruhej në fshehtësi të plotë.Tashmë, sistemi tjetër i NASA ai HAARP, aq shumë i përfolur dhe mbajtur në “hije” me “mrekullitë” që ai ofron për “disa” dhe atyre që u intereson, bëhet i vërtet dhe me anë të kësaj video tregon ekzistencën e tij!/LajmeOnline/