Video: Ajo e tradhton me 7 meshkuj, burri e nxjerr lakuriq në rrugë dhe e filmon për ta turpëruar

Pasi mësoi se ajo e kishte tradhtuar me 7 meshkuj të ndryshëm, burri e ka detyruar të dalë në rrugë komplet e zhveshur për ta turpëruar Ngjarja ka ndodhur në New York, ku gruaja duket tërësisht e zhveshur dhe burri që e filmon duke e ofenduar atë Më pas ka qënë vetë burri që e ka postuar videon për ta turpëruar gruan tradhtare.