VIDEO +18 ! Vendosi kamer në dhomën e gjumit, ja çfarë zbuloi (VIDEO)

Gjërat e mbinatyrshme shpesh janë dhe mundimi më i madh i njerëzimit dhe pse në kohëtmoderne një gjë e tillë duket se ka ardhur duke u zbehur. Fantazmat, xhinët dhe më shumë, të gjitha këto ‘krijesa’ ka mijëra vjet që pretendohet se ekzistojnë.

Shumë njerëz thonë se nuk ka vend për besime të tilla ‘primitive’ në shoqërinë tonëmoderne, ka të tjerë që nuk mund t’i injorojnë disa ngjarje që ndodh të na lënë të habitur.

Përmes kësaj video të publikuar në YouTube, ju do të shikoni një burrë lëshoi njëkamer që të incizonte para se të flinte, pasi dyshoi për aktivitet paranormal në shtëpinë e tij.

Dhe kur u zgjua të nesërmen, ajo çfarë pa në video e habiti atë. Videoja ka më shumë se 10 milionë shikime në YouTube dhe cilësohet si ‘dëshmia’ e parë e kapur në video e fantazmave. /

safe_image