Victoria dëshiron të ketë gjithçka nën kontroll

main_Vic-ElleVictoria Beckham është një këngëtare dhe tashmë biznesmene e suksesshme. Beckham ka deklaruar se nuk i pëlqen t’i kalojë përgjegjësinë tek të tjerër por ka thënë se ç’do gjë e bën vetë.

Këtë gjë e ka zbuluar vetë bashkëshortja e David Beckham në një intervistë për revistën ‘Elle’. Ajo është shprehur se çdo gjë e bën vetë dhe nuk i pëlqen të kalojë përgjegjësinë tek të tjerët.

“Në punë duhet të kesh besim tek njerëzit që punojnë me ty, por unë dua të kem gjithçka nën kontroll dhe e kam të vështirë ta bëj këtë. Dua të menaxhoj çdo gjë të vogël”, deklaron ish-pjesëtarja e Spica Girls’.

Gjithashtu Victoria Beckham bëri të ditur se do të donte që etikën e saj të punës ta përcillte tek 4 fëmijët: “Unë nuk kam pse punoj, por kam të nevojshme. Kam një etikë pune të mirë dhe dua që edhe fëmijët e mi ta kenë”.