‘Viagra’ për flokët

CapturePër shkak të përqindjes së lartë të proteinave, sperma e demit është bërë një përbërës shumë popullor për produktet trajtuese të flokëve.

Sperma e demit, e përzierë me një bimë që quhet ‘katera’, përdoret për flokët e thatë dhe shumë të dëmtuar në sallonet e shtrenjta të bukurisë.

Ky proces zgjat rreth 45 minuta dhe kushton nga 90, deri në 120 dollarë.

Ky lloj trajtimi luksoz për flokët është quajtur ‘viagra për flokët’.