Vetura fantazmë, shfaqet nga asgjëja në rrugë

Një video e publikuar në YouTube, shfaq momentin kur një veturë shfaqet nga asgjëja në mes të rrugës.Videoja, e kapur nga kamera brenda një veture, shfaq momentin kur një veturë rastësisht shfaqet para saj në një trafik të zënë në Rusi.Njerëzit e kanë shikuar këtë video më shumë se 900,000 herë dhe nuk ndalojnë së shikuari atë, duke mos e kuptuar se si u shfaq vetura në mes të rrugës, transmeton Gazeta Express.Vetura për pak pësonaksidentmetë.Shikojeni videon më poshtë:
Shikoni videon me poshte

Video