Veterani amerikan: Këto foto të Google Earth kanë zbuluar avionin e zhdukur

loading...

google-1-615x330

loading...

Ka thuajse dy vjet që nga dita që fluturimi MH370 Malaysian Airlines u zhduk nga radarët me 239 njerëz në bord.
Tani një veteran i forcave ajrore amerikane thotë se Google Earth mund ta ketë zgjidhur misterin e zhdukjes dhe se mund të jetë kapur disa foto të bishtit të avionit që qëndron në fund të detit.

Flight-MH370

loading...